Как да изберем подходящият продукт за мен ?

Как да изберем подходящият продукт за мен ?
10 август 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Съвети как да изберем точният продукт :

I.Естествени компоненти
Можете да различите добрите продукти за брада по съдържанието на етерични масла в състава им. Те трябва да бъдат естествени (натурални). Повечето от тях са базирани на комбинации от жожоба, арган, зехтин и кокосово масло с няколко тайни промени в зависимост от марката и конкретните рецепти.


II. Аромат
Ароматът също е много важен. Повечето продукти за брада са ароматизирани и някои са по-остри от други. Продуктът който изберете, ще остане под носа ви през целия ден. Наистина зависи от вашите предпочитания, тъй като някои мъже предпочитат по-силни аромати, докато други предпочитат по-фини.


III. Опаковка
Продуктите за брада се предлагат в много размери - от пътнически 10 ml до класическите 30-50 ml или големи 200 ml. Не се страхувайте да купите по-голямата опаковка, която ще ви стигне месеци, ако знаете какво точно купувате и го харесвате. В случай, че опитвате нов продукт, първо закупете (тествайте в магазина) по-малко количество за всеки случай.


IV. Цена
Цената е различна в зависимост от производителя (марката) на самият продукт, определено по-високата цена би означавала и по-високо качество-теоритично , на практика повечето от продуктите са внос и цената им е завишена умишлено или от марката .