Как се нанася вакса за брада с восък?

Как се нанася вакса за брада с восък?
10 август 2023

Прилагането на вакса с восък върху брадата може да бъде този "game changer" за всеки, който иска да постигне добре поддържан и "полиран" вид. Не само, че осигурява задържане и контрол при оформянето, но също така добавя нотка блясък, което прави брадата да изглежда здрава и подхранена.

И така, как точно се прилага вакса с восък върху брада? Е, процесът включва няколко прости стъпки, които гарантират оптимални резултати.
Има различни методи и продукти, всеки със своите уникални предимства и съображения. Независимо дали сте опитен ветеран или начинаещ в областта на оформянето на брадата, знаейте че прилагането на  вакса с восък  изисква определено ниво на прецизност и техника.

 

->Първо, отворете ваксата и вземете от горният и слой желаното количество използвайки външната част от нокътя на ръката си. 


-->Второ, започнете със затопляне на восъка, като го поставите в дланите си, след което го разтъркайте до придобиване на кремообразна форма. Това ще улесни равномерното разпределение по цялата брада.


--->Трето, започнете да прилагате ваксата, като започнете от корените и нанасяте надолу до върхчетата на брадата.


---->Четвърто, срешете брадата си в желана за стилизиране посока.

 

Успех!