Каква брада е модерна за 2023?

Каква брада е модерна за 2023?
10 август 2023

С наближаването на пролетно-летния сезон на 2023 г. мъжете по света търсят перфектните стилове на бради, които да показват през по-топлите месеци. От къси и елегантни до дълги и пухкави, има много възможности за избор. Ето трите най-популярни стила брада за сезона:


Вижте "3 дни брада"
Класическата визия "3-дневна брада" никога не излиза от мода, което я прави популярен избор за мъже от всички възрасти. Този стил е перфектен за тези, които искат външен вид на брадата в същото време привлекателен, но изискващ по-малко поддръжка от по-дългата брада. За да получите класическия вид на некултивирана брада, просто оставете космите по лицето да пораснат няколко дни, докато станат дълги около половин сантиметър. След това използвайте тример за брада, за да ги поддържате с постоянна дължина. Въпреки че е къса, тази брада (и особено кожата под нея) се нуждае от цялостно почистване ежедневно: и какъв по-добър продукт от нашия почистващ мус против замърсяване? Мус със солени нотки, който поддържа брадата ви чиста и кожата свежа.

Боксирана брада
Брадата „с кутийка“ или средна дължина с квадратни ръбове е друг вечен стил на брада, който продължава да бъде популярен през 2023 г. Тази визия изисква малко повече поддръжка от класическата неиздигната брада от няколко милиметра, но си заслужава. За да получите вид на гъста брада, оставете космите по лицето да растат няколко седмици, докато достигнат дължина от около 2-5 сантиметра. След това използвайте тример, за да оформите брадата си и да я поддържате в ред. За ежедневно почистване препоръчваме нашия деликатен почистващ флуид, който ще почисти брадата ви от изисканите растителни нотки на домати и мента. Като последен щрих, благодарение на екстрактите от конопено масло, Oliocento ще бъде идеалният продукт за подхранване, озаряване и омекотяване на вашата брада.

Козя брадичка или тънкият мустак (мустакът с молив)
Козята брадичка е универсален стил на брада, който може да бъде персонализиран, за да пасне на вашия индивидуален външен вид, отново на мода тази година с възраждането на 90-те и 2000-те. Този стил се състои от малка брада под брадичката, като останалата част от лицето е добре обръсната. За да придобиете вида на козята брадичка, оставете космите по лицето да пораснат няколко дни, докато станат дълги около половин сантиметър. След това използвайте тример, за да оформите брадата в желаната форма на козя брадичка. Като алтернатива, особено първия път, говорете с вашия бръснар, за да намерите стила и формата, които ви подхождат най-добре! За да бъдете още по-модерни, намалете още повече обема на брадата до мустаците, много тънки, за да обрамчите устните: това е "мустакът с молив", който е повсеместен, особено в социалните медии, населени от по-млади хора. Нашият невидим гел за бръснене, благодарение на прозрачната си текстура, е идеалният съюзник за постигане на милиметрово прецизно бръснене, като същевременно предпазва кожата от инвазивността на бръснача. За да успокоите и премахнете раздразненията, в края на бръсненето трябва да нанесете върху сухата кожа на лицето многофункционалния балсам Agnostico. Няма да съжалявате!

В заключение, това са трите най-популярни стила брада за пролет лято 2023. Независимо дали предпочитате класическо бръснене с няколко милиметра, гъста брада или козя брадичка, има стил за всеки. Така че, продължете и експериментирайте с различни стилове брада, докато намерите идеалния, който отговаря на вашата личност и стил.


*Използваната мултимедия е създадена посредством AI Art Generator