Моята история

Моята история

Здравейте и добре дошли в моят онлайн магазин!


Бих искал да Ви запозная с моята дълга история „Защо създадох марката и фирмата„ на кратко, защото ценя времето Ви.
Истината е, че някои хора създават една фирма/марка, защото забелязват липса на висококачествени опции/продукти на пазара, други защото са срещали трудности от гледна точка на това, че не знаят какво да изберат и трети от това, че искат да се впишат в тренд и прочие.


При мен идеята се зароди още 2020 година, точно преди пандемията и основният ми мотиватор както до момента така и в бъдеще за продуктите под моя марка да отговарят на 3 основни критерия:

 

- Качествен продукт.

 

- Произведен  в България.

- Достъпна цена за крайният потребител.

 

Фундаменталната ми принципност (егати сложните думи):


1. За мен е важно да информирам хората, за това кой продукт би бил подходящ за тях и защо, без да целя конкретна продажба.


2. За мен личният контакт е много по-важен от реализирането на единица продукция на пазара, или както се казва: „Опитът е това което получаваш тогава когато не получиш това което си целял“.

 

3. За мен в процеса на разработването на продукта беше от изключително голямо значение, произведените мостри и последващо производство да не бъдат тествани върху животни и да бъдат подходящи за голяма част потребители.


4. За мен бе много важен факта,че продуктите са натурални, марката е изцяло патентована в страната ни (както и формулите), производството, пакетирането и поставянето на етикетите е изцяло в България .

 

5. (Това е последно) Първо бих искал да те поздравя, че си стигнал/а до тук, и второ няма да ви лъжа продуктите на Старият БръснарЪ, не са магически отвари, забъркани от гоблини в някоя тъмница на трети град вторият телепорт от дясно и да ви обещавам скандален, неотразим и сравним с абзац от фантастична книга моментален ефект и чатбот коментари възхваляващи продуктите ми, НО мога да обещая, че е произведен от високо квалифицирани професионалисти (хора) в стерилна среда с два сертификата за качество, а пък марката е плод на много безсънни нощи и много, много (ама наистина МНОГО) помощ от семейството и приятели.


П.С
На страницата Продукти можете пробвате продукт (като си го закупите) и да се уверите сами!